Ваги для громадського харчування
Ваги для громадського харчування - що потрібно знати перед їх покупкою.
Точне дозування інгредієнтів необхідно, якщо ви хочете, щоб подаються страви завжди були однаково смачними. Ви можете замовити ваги електронні торгові за самою вигідною та не дорогою ціною. Саме тому у кожного хорошого кухаря під рукою є ваги, завдяки яким він може достовірно відтворити рецепт навіть при приготуванні великої кількості порцій страви. Прості кухонні ваги - не єдиний вимірювальний інструмент, який щодня використовується в гастрономії. Уточніть, які бувають ваги, як правильно вибрати прилад і яка перевірка ваг.
Типи вагів в гастрономії
Ваги, що використовуються в сфері громадського харчування і харчової промисловості, розрізняються за функціями, конструкції і застосуванню. Найпопулярніші види ваг:
кухонні гастрономічні ваги - прості ваги, використовувані для зважування інгредієнтів на професійних кухнях, пекарнях, піцеріях і т. д. Найбільш популярні моделі, такі як електронні ваги до 15 кг, легкі, зручні, займають мало місця і мають максимально спрощений вид. операція. Це робить зважування інгредієнтів і спецій практично непомітною частиною приготування.
шкали розрахунку - так звані торгові ваги, найчастіше використовувані в торгівлі. Їх основна функція - не тільки зважувати продукти, а й автоматично переводити їх вага в кінцеву ціну. Завдяки цій опції їх можна використовувати при продажу вагових страв, делікатесів, в салат-барах, продуктових магазинах і на ринках. Два дисплея, розташовані по обидва боки - як на шкалі зі штангою - дозволяють покупцеві відразу перевірити суму до оплати.
Рахункові ваги мають функцію підрахунку штук. На підставі певної ваги окремого предмета (наприклад, фруктів, гвинта або столових приборів) пристрій може автоматично визначати кількість предметів, які необхідно зважити. Крім того, рахункові ваги успішно виконують функцію традиційних кухонних ваг - завдяки своїй високій точності вони також підходять для зважування, наприклад, потрібної кількості спецій.
платформні ваги - незамінні пристосування на складах і виробничих цехах. Вони призначені для зважування великогабаритних продуктів, а також пакетів з сипучими продуктами, такими як борошно або цукор. Тому вони ідеально підходять для харчової промисловості. У деяких моделях платформа для зважування може бути вбудована в підлогу або стільницю, що спрощує транспортування і зважування вантажу.